Jag springer för en sällsynt god sak

Donate
Created By:
Samuel Holgersson
Participating In:
Göteborgsvarvet
Collecting for:
Göteborgsvarvet 2020 - Ågrenska

Jag springer för en sällsynt god sak

Äntligen är det dags igen för Göteborgsvarvet. För 7;e året i rad är vi på Ågrenska en del av Göteborgsvarvets satsning på välgörenhet. Vi är otroligt stolta och glada för detta och hoppas så många som möjligt vill springa för oss.
Även i år kommer pengarna gå till att ge syskon möjlighet att få komma åka på ett syskonläger. Av erfarenhet vet vi att som syskon till någon med en funktionsnedsättning kan man i perioder ha det tufft.
Att få träffa andra som är i samma situation dela erfarenhet, göra roliga saker och träffa någon som på riktigt förstår hur man faktiskt mår kan hjälpa syskonen oerhört mycket. Så tveka inte in o anmäl dig så springer vi tillsammans för syskonens skull. 1.59.03 kommer det stå på flaggan som jag springer med, så vill du nå din dröm tid under 2 timmar så ta rygg på mig!

Har du inte möjlighet själv att springa så kan du stötta oss ändå genom att finnas på plats runt om i stan o heja fram alla löpare. Det ger extra energi att höra all musik, skratt och applåder.
Hjälp mig även att nå mitt insamlingsmålet på 3000 kr. Pengarna kommer göra skillnad för de syskon som får komma på vårat syskonläger.

Ta hand om er
Kram Samuel


Donate
130 kr
4%
0 Days left

Recent activity

  • AnnCatrin Röjvik AnnCatrin Röjvik donated 100 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 30 kr