Om denna webbplats

Spring för välgörenhet

Du kan förändra denna värld och påverka dess bana. Gör ditt lopp till något mer än bara en stor personlig prestation. Få det att betyda något för andra också.

Starta en insamlingssida och tillägna ditt lopp till en av Göteborgsvarvets välgörenhetspartners. När din familj och dina vänner donerar kan ni alla dela stoltheten i att ha hjälpt andra människor i nöd.

Alla som deltar i Göteborgsvarvet uppmuntras till att skapa en insamlingssida. Utöver detta kan du också köpa en officiell välgörenhetsplats. Läs mer och registrera dig här..

Vi hoppas att du kommer att delta i att göra världen mer generös.

Denna webbplats drivs av BetterNow

Denna webbplats drivs av BetterNow. Vi driver även andra insamlingsplattformar, några under namnet BetterNow, som se.betternow.orge, andra plattformar för springevenemang, samt mer än 40 insamlingsplattformar för välgörenhetsorganisationer i Sverige, Skandinavien och resten av Europa.

Vår uppgift är att ge stöd till både dig och välgörenhetsorganisationer. Vårt mål är att ge dig en fantastisk upplevelse när du deltar i Göteborsgvarvet.

Donationer betalas ut direkt till välgörenhetsorganisationerna, och BetterNow har aldrig äganderätt till dessa fonder. Läs mer finstilt i villkoren och i vår integritetspolicy.

Frågor och support

För tekniska frågor angående din insamlingsupplevelse eller vad gäller donation, så finns BetterNow här för att hjälpa dig. Se vår FAQ eller kontakta oss på goteborgsvarvet@betternow.org för hjälp och support.

För frågor om dina donationer, återbetalningar, skatteavdrag eller liknande, kontakta välgörenhetsorganisationen du springer för eller har stöttat.

För alla frågor om loppet, ditt startnummer, registrering för loppet - se deras supportforum.

Det kostar pengar att driva denna plattform

Serverutrymme kostar pengar. Webbutveckling och underhåll kostar pengar. Att ge stöd till dig, välgörenhetsorganisationer och givare kostar också pengar. Det finns inga gratisluncher.

Det skulle kosta pengar att driva denna plattform oavsett om vi eller välgörenhetsorganisationerna gjorde det själva. Vi tror att vi kan driva denna plattform till en lägre kostnad än välgörenhetsorganisationerna själva kan göra.

Välgörenhetsorganisationer på denna sida väljer att betala BetterNow för att utföra ovanstående uppgifter, och många andra uppgifter utöver det. Vissa organisationer betalar en månadsvis prenumerationsavgift på antingen 999 SEK eller 2999 SEK varje månad och mellan 5% till 2% av donationerna. Andra betalar inte för något månadsabonnemang men betalar istället 5,8% av donationerna. Alla välgörenhetsorganisationer har valt att använda BetterNow och har gått med på denna prissättning (och vi hoppas att det beror på att de får ett bra värde för de pengarna). Ingen välgörenhet är låst till att använda BetterNow och kan avsluta när som helst.

Välgörenhetsorganisationer som betalar för en månadsvis prenumeration får också en white label lösning, som låter dem använda tekniken bakom denna plattform på sina egna webbplatser. Om du är en välgörenhetsorganisation och vill läsa mer om alternativet för white label, så uppmuntrar vi dig till att läsa mer här.

Om BetterNow

BetterNows uppdrag är att göra världen mer generös. Vi vill inte bara ta en bit av donations-tårtan, utan vi vill låta den växa och bli större. Hittills har vi aldrig gjort en vinst och vi har återinvesterat varje euro som har tjänats in i verksamheten. Men vi planerar att gå med vinst, då det kommer att hjälpa oss ännu mer i vårt uppdrag, att göra världen mer generös.

Läs mer om BetterNow och vår historia. här.